Τρόποι αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Αποστολή με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου ΕΛΤΑ Courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε εκτός του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο Ταχυδρομείο που βρίσκετε στην περιοχή σας. Η αποστολή συνήθως γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες μας έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι της 11:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή με ΕΛΤΑ Courier είναι 2,30€ + ΦΠΑ για δέματα ως (2) δύο κιλά. Για κάθε (1) ένα επιπλέον κιλό χρέωση 0,75€ + ΦΠΑ .

Για την online αναζήτηση αποστολής του δέματος μέσω της ΕΛΤΑ courier μπείτε στο www.elta-courier.gr συμπληρώνοντας τον 13 ψήφιο κωδικό αποστολής που θα λάβετε από εμάς.

Με αυτό τα τρόπο μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή.  Η αντικαταβολή χρεώνεται στην ΕΛΤΑ courier 2,00€ + ΦΠΑ.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα. Η αποστολή συνήθως γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες μας έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι της 11:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος υπολογίζεται βάση των τιμοκαταλόγων των μεταφορικών εταιρειών και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Με αυτό τα τρόπο πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αποστολή με ΚΤΕΛ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου ΚΤΕΛ. Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των ΚΤΕΛ. Η αποστολή γίνετε συνήθως αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες μας έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι της 11:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Πριν την πληρωμή και την αποστολή πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 21100038 για την ενημέρωση του κόστους των μεταφορικών.

Με αυτό τα τρόπο πρέπει να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται Ευταξίου 12, Κάτω Πατήσια, ΤΚ 111 45, Αθήνα και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00 (εκτός αργιών). Σε αυτή την περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα σας ενημερώσουμε με γραπτό μήνυμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή.

Με αυτό τα τρόπο μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά.

Σημείωση: Για παραγγελίες εντός Αθηνών και Πειραιώς μπορεί να γίνει παράδοση των προϊόντων με Fast courier με χρέωση μεταφορικών έως 5,00€.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.
  • Σε περίοδο ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργίας καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που  είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σημείωση: Η dynatrade.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, για τυχόν καθυστερήσεις ή κακή μεταχείριση στις συσκευασίες των προϊόντων που αποστέλλονται.
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.